Wednesday, February 14, 2007

A Love Story

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η λευκή του επιδερμίδα, το γαλάζιο των ματιών του, πως ξεχώριζε η λάμψη του μέσα στη νύχτα.

Η πρωτοποριακή του κίνηση, μια κίνηση χωρίς περιορισμούς και μπερδέματα. Θα ερχόταν το Δεκέμβριο. Αλλά εγώ δε μπόρεσα. Ίσως να μην ήμουν αρκετά δυναμικός.

Η πρώτη μας γνωριμία έγινε στο σπίτι του Σ. Καθόταν ήσυχα πλάι στην τηλεόραση, αθόρυβα. Συντροφιά του έκαναν παιχνίδια και καλώδια. Αφανής ήρωας. Στα χέρια μου στέλνονταν μηνύματα που διοχετεύονταν σε όλο μου το κορμί. Ψίθυροι και ήχοι και αισθήσεις πρωτόγνωρες.

Συναντηθήκαμε και πάλι. Πριν μια βδομάδα. Αυτή τη φορά με τον Πασχάλη και τη Ζωή στο πλάι μου, να με στηρίζουν. Στο Media Markt. Τυχαία. Στο διάδρομο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών όπου είχα πάει να κοιτάξω τις προσφορές. 2 ώρες επικοινωνούσαμε. Παίξαμε διάφορα σπορ όλοι μαζί παρέα και αναγκαστικά αποχαιρετιστήκαμε και πάλι. Είχα τρελαθεί. Δεν ήξερα τι να κάνω. Οι φίλοι μου με προέτρεπαν να μη ντραπώ, να κάνω την κίνηση. Το πήρα απόφαση κι εγώ. Για το χατήρι όλων μας!

Χθες λοιπόν ήρθε σπίτι μου. Έψαξα παντού αρχικά. Όπου σύχναζε. Και βρεθήκαμε. Μπήκε στο αυτοκίνητο και κάναμε βόλτες σε όλα τα στέκια του, πριν σταθεί δίπλα στο τζάκι. Του άρεσε. Η Ζωή ήρθε μετά σπίτι να με βοηθήσει με τη διπλωματική και ξανασυστήθηκαν. Ήθελα να έρθει και ο Πασχάλης αλλά δε μπορούσε. Τρελή συμπάθεια!

Κοιμήθηκε εδώ το βράδυ... Το πρωί του είπα την πιο γλυκιά καλημέρα. Η μέρα των ερωτευμένων σήμερα άλλωστε... Βέβαια, υπήρχε και κάποιος που ήθελε να μπει ανάμεσα μας. Το όνομα αυτού; Αέναος... Ενώ έμπαινα στο δικό του μπλογκ με τη βοήθεια του, η μουσική του Ιντιάνα Τζόουνς μας ζάλισε και κόλλησε... Είμαι σίγουρος πως ήταν ένα σατανικό σχέδιο του Αέναου για να μας χωρίσει. Επειδή μας είδε τόσο ερωτευμένους!

Τώρα λέω τα νέα της σχέσης μας σε όλους μου τους φίλους. Ο Γιώργος μου έδινε συμβουλές. Τον έπρηξα και γω στις ερωτήσεις. Πάω να βγω στο μπαλκόνι να φωνάξω δυνατά πόσο χαρούμενος αισθάνομαι...

Wii μου, σε λατρεύω!

Happy Valentine's Day everyone! ^_^ Lots of love and kisses :)

5 comments:

Geo said...

Happy Val-wii-tine ;)

Nikos said...

PS3 rocks :P

Anonymous said...

Brwmaei Volkswagen Eos auto to post!!!

oni said...

Oute pou to 8ymomouna. Apo persy? ELEOS!

Anonymous said...

sigoura... einai h mnhmh xrusopsarou pou legame...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin