Saturday, March 17, 2007

Πώς να γίνετε ρεζίλι #2 : Χρησιμοποιώντας Bluetooth

Βέβαια, ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Δεν είναι η μόνη εκδοχή. Οι υπόλοιπες είναι: "Πώς να βρείτε γκόμενο", "Πώς να εκδικηθείτε τον πρώην" και "Πώς να διαλύσετε μία οικογένεια".

1) Ενεργοποιήστε το Bluetooth του κινητού σας

2) Διαλέξτε μία φωτογραφία σας (στο αν θα είναι σέξι ή γελοία έγκειται και η αλλαγή του τίτλου), για να στείλετε στην παρέα σας στο ίδιο τραπέζι

3) Επιλέξτε την πρώτη συσκευή που εμφανίζεται στο κινητό σας (που είναι ο γλυκύτατος κυριούλης στο απέναντι τραπέζι, όλως τυχαίως και ιδιοκτήτης του καταστήματος κάτω από το σπίτι σας, ο οποίος μασαμπουκώνει ανέμελα με τη γυναίκα του και το μωρό τους)

4) Αφού συνειδητοποιήσετε πού το στείλατε (θα έπρεπε να γίνει σε χρόνο dt) πατήστε όσες φορές θέλετε το "Ακύρωση". Η φωτογραφία σας έχει ήδη αποσταλεί ^_^

5) Συγχαρητήρια! Μόλις: α - βρήκατε γκόμενο, β - αποκτήσατε ή γίνατε stalker, γ - γίνατε ρεντίκολο, δ - καταστρέψατε μια οικογένεια, ε - βοηθήσατε μια γυναίκα να βρει δικαιολογία να παρατήσει τον άντρα της στην όψη άγνωστης κοπελιάς στο κινητό του (χλωμό το τελευταίο - μη χαίρεστε)

"Ιόλη" παιδί μου, με τη νοσηρή σου φαντασία, έχουν συμβεί όλα τα παραπάνω!

Υ.Γ. Προσοχή - προσοχή! Δε πατάμε το "Επιλογή" στη λίστα των συσκευών που ανινχεύτηκαν μιας και δεν είμαστε πάντα σίγουροι ότι στέλνουμε στον σωστό άνθρωπο. Ξαμοληθείτε τώρα να πιάσετε γκομενάκι όλοι σας!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin