Friday, July 20, 2007

So You Think You Can Dance s03e14+15

Βαρετότατο κι αυτή τη φορά το Dance... Διασκεδαστικότερο όλων ήταν το jive με τους Dominic και Sabra και ενδιαφέρον είχε το τζαζ κομμάτι με ρούχα και χορευτικό 80ς από τη Sara και τον Pasha. Πιο "τζαζ" όμως απ' όλα ήταν αυτό το σύγχρονο:



Tyler, αναρωτιέμαι τι έχεις να πεις για τη Lauren αυτή τη φορά. Έτσι όπως τη ντύσανε, εκτός του ότι ήταν πλάκα (σοκ) έμοιαζε με φώκια-διαρρήκτη. Ένα φακό χρειάζονταν οι 2 τους.

Κάτι που συνειδητοποίησα είναι πως ο Tyce DiOrio (ή κάπως έτσι) ως χορογράφος μπορεί να είναι πολύ καλός, αλλά πρέπει να 'ναι και πολύ γκαντέμης. Δεν εξηγείται αλλιώς πως τα κομμάτια του χαρακτηρίζονται ξενέρωτα και ξεψυχισμένα και το ζευγάρι που τα χορεύει καταλήγει στο "ντάκο". Δυστυχώς τα περιθώρια στενεύουν και από τη δεκάδα αποκλείστηκαν ο Hok (όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι - είναι Ιάπωνας, έχει british accent και μαγειρεύει ιταλικό φαγητόοοοο - γιατίιιιιιιι;;;) και η Anya (μα που τα βρίσκει αυτά που φοράει κάθε φορά που χορέυει μόνη της;;;).

1 comment:

dark tyler said...

Ρε, τη βρήκα φανταστική τη χορογραφία της Mia Michaels, από τις καλύτερες της χρονιάς! Και εξακολουθώ να αγαπώ Lauren!

Βασικά ήταν η πρώτη φορά φέτος που συμφώνησα απόλυτα με τους 2 που φύγανε... :P

Tώρα που αλλάζουν τα ζευγάρια, πάντως, αυτό που περιμένω να συμβεί είναι να δω τον Kameron να φεύγει με το καλημέρα. Είναι τρομακτικό το πόσο πολύ τον τραβάει η Lacey.

Oι top-5 μου:
1. Sara
2. Lacey
3. Pasha
4. Jaimie
5. Sabra

Βασικά πλην του Kameron μου αρέσουν όλοι.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin