Saturday, July 28, 2007

So You Think You Can Dance s03e16+17

Τελικά ο Kameron είναι τραγικός... Κρίμα κι έχει ωραίο μαλλί. Την έκανε λοιπόν με ελαφρά, μαζί με την Jaimie, που ήταν καλή στην όλη της πορεία, αλλά ολίγον τι άνοστη, ανάλατη, αόρατη. Παρόλο που η κορυφαία δεκάδα χόρεψε σε ζευγάρια (επιλεγμένα στην τύχη απ' το μαγικό καπέλο), κάθε ένας τους χόρεψε και μόνος μία χορογραφία του Wade Robson αντι-Bush-ική θα την πω, ψευτοσυνειδητοποιημένη και τάχα μου προωθώντας ένα παγκόσμιο μήνυμα ειρήνης. Αυτά εμένα δε μου λένε τίποτα, διότι κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο, φαίνεται πως το προσπαθεί πολύ και χάνεται η ουσία. Και στα μάτια μου καταντά γελοίο και επιτηδευμένο. Anyways δε μου άρεσε γενικότερα έτσι κι αλλιώς. Κι επειδή απ' όλα τα ζευγαροβιντεάκια δεν ήξερα ποιο να διαλέξω (ήμουν ανάμεσα σε 3 : τα transformers-from-da-hood Lauren & Pasha, την καυτή, κολασμένη samba των Lacey & Danny και την αγαπημένη μου Sara που έσουρνε έναν ακροβατικότατο Neil στην πίστα για disco) ορίστε το opening της βραδιάς των αποτελεσμάτων:



Γιατί και Mia Michaels είναι το χορευτικό, και Imogen Heap (The Moment I Said It) η μουσική και ο Danny είναι ο κορυφαίος του χορού, ημίγυμνος και με τρελές φιγούρες. Αυτή τη φορά το dance δεν ήταν τόσο κοιμίσικο όσο αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα.

3 comments:

Anonymous said...

λατρεύω imogen heap καισίγουρα δεν περίμενα το κομμάτι να συνοδεύεται απο τέτοιο χορευτικό. very nice....

dark tyler said...

Λοιπόν, κάτσε να θυμηθώ όσα ήθελα να σχολιάσω. Η Lauren πλάκα στην πλάκα πάει 3η σερί βδομάδα που συμμετέχει στο αγαπημένο μου χορευτικό της εκάστοτε βραδιάς (το good vs. evil του Wade, οι διαρρήκτες της Mia, και το hip-hop εδώ) και επιπλέον έκανε και το καλύτερο με διαφορά σόλο.

Ο Kameron με επιβεβαίωσε. Xαίρομαι πολύ γι'αυτό.

Οι 4 κοπέλες που έχουν απομείνει θα έπρεπε να είναι το final four. Κρίμα.

Ήξερα οτι η Lacey είναι φανταστική χορεύτρια, αλλά απόψε έγινε η αγαπημένη μου και με τη βούλα. Εκτός του οτι φάνηκε πλέον πεντακάθαρα πόσο πολύ τράβαγε τον Kameron, απόψε έκανε μάγκα και τον Danny που πρακτικά την κοίταγε να χορεύει γύρω του και πάνω του. Η κοπέλα θα είχε χημεία και με τη γιαγιά μου! Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνει όποιον στέκεται δίπλα της να μοιάζει καλύτερος από ό,τι είναι, αντί να τον εκθέτει. W O W.

Ε, αυτά νομίζω. :)

oni said...

Lacey απλά όλα τα λεφτά. Είναι η αγαπημένη μου μαζί με τη Sara. Αλλά θα είναι λίγο κουλό να κερδίσει η αδελφή του περσινού νικητή. Το χουν πάρει οικογενειακά αυτοί το παιχνίδι!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin