Thursday, August 02, 2007

Kokoro scan



ή πώς να ξεχωρίσετε τους ψευταράδες και να πάρετε PhD στην ψυχολογία

Τι νοιώθει για σένα το γκομενάκι με το οποίο βγήκες ραντεβού;

Πώς βλέπεις τη στάση του αφεντικού σου τις τελευταίες μέρες; Είναι στις καλές του ή καλύτερα να μη μιλήσεις για εκείνη την αύξηση που νομίζεις πως σου αξίζει; Κι ακόμη κι αν στο πει, το εννοεί;

Θα πρέπει να πιστέψω τα λόγια του ethan όταν θα με βγάλει βόλτα στις 27 Αυγούστου ώρες 8 με 9 (το 'δεσα σκοινί-κορδόνι κι η τιμή σου δε γλιτώνει!) ;

Όλοι μας χρειαζόμαστε το νέο απίστευτο συναρπαστικό και πρωτοποριακό "παιχνίδι" για το Nintendo DS. Δεν πειράζει που είναι στα ιαπωνικά! Μιλάς στο μικρόφωνο και αναλύει τη φωνή. Η SEGA που το δημιούργησε κάνει λειτούργημα! Το "Kokoro scan" (ανάλυση της καρδιάς - ε! πιασάρικο!) είναι ένα πανίσχυρο όπλο.

Το πως θα το παρουσιάσεις στις παραπάνω περιπτώσεις έγκειται στη δική σου ευρηματικότητα. Εκεί που μιλάτε με το γκομενάκι, τσουπ, να το και το Nintendo στο τραπέζι, εκεί που συνεδριάζει ο προιστάμενός σου, πέρνα από δίπλα και πες του με τρόπο "μιλήστε στο ενσωματωμένο μικρόφωνο του DS". Το παν είναι να έχεις τακτ!

Σας ξορκίζω να δείτε το βιντεάκι που αποτελεί τρέιλερ του "παιχνιδιού". Περιλαμβάνει γύμνια-καρτούν (έτσι πως ξεγυμνώνει την ψυχή του λόγω του Kokoro scan - το πιάσατε;) και real-time καταστάσεις όπου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Του στυλ "θα με τιμωρήσει ο μπαμπάς που έκανα άνω κάτω το σπίτι;", "θα με πληρώσει ο τσιγκούναρος αφεντικός;", "γιατί με κοιτάει λάγνα ετούτη με την καρδούμπα στη μούρη; μήπως θέλει να το κάνουμε; κι αν θέλει, μ' αγαπάει πραγματικά ή είμαι απλά σκεύος ηδονής;". Απόλαυση!

Υ.Γ. Θεωρώ περιττό να αναφέρω πως πρόκειται να κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία... Αλλά η μαγεία του DS είναι πως είναι region-free φίλες και φίλοι! Start importing!

3 comments:

Anonymous said...

Κάθε φορά που ακούω γιαπωνέζικα λιώνω ! Άσε με τώρα πρέπει να κάνω ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης για να ξεγελάσω το μηχάνημα. Ethan is invincible

Unknown said...

Καλά αυτοί οι τζαπαν δεν κουράζονται με τόσο φούξια στις διαφημίσεις;
Πολύ χρήσιμο μηχάνημα

oni said...

Ήθαν, ξέρω τώρα το μυστικό. Θα σου λέω γλυκόλογα στα ιαπωνικά! (ανεξαρτήτως λιωσίματος χοχο)

Τζίζους, ήξερα πόσο το χρειάζεται ο καθένας μας γι' αυτό και σας το παρουσίασα να ΣΠΕΥΣΕΤΕ να το παραγγείλετε! Only 49.99 σου λέει!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin