Friday, August 17, 2007

So You Think You Can Dance s03: Top 6 to winner

a flash forward to the events:

Ολέ! Από την εβδομάδα των 6 προσέξτε τις "τραπεζικές" διαπραγματεύσεις του Neil και της Sabra με τη μουσική των Eurythmics. Τότε μας αποχαιρέτησαν η Lauren και ο Pasha (καιρός ήταν).



Ο Neil έμεινε στους 4 επειδή τα κοριτσάκια που ψηφίζουν γουστάρουν τα twinks. Nothing more, nothing less. Οι άλλοι τρεις ήταν υπέροχοι ως χορευτές. Όμως με μόλις 4 χρόνια χορού, η Sabra ήταν τελικά αυτή που κατέκτησε τον τίτλο του America's Favorite Dancer και $250,000 για να 'χει να σκορπάει. Και σε καλή μεριά! Ήταν η αγαπημένη μου επίσης και άξιζε να κερδίσει.



4 comments:

dark tyler said...

Well said. Αν δεν ήταν τελικά η αγαπημένη μου, η Sabra ήταν σίγουρα μέσα στου 2 ή 3 καλύτερους, οπότε το άξιζε και με το παραπάνω.

Το "American Idol" έχει πολλά να μάθει από το SYTYCD για το πώς πρέπει να στήνεται ένα τέτοιο φινάλε. Λιγότερα gimmicks και χοντροειδή αστεία με προβληματικούς ανθρώπους, περισσότερο ταλέντο ταλέντο ταλέντο!

Φανταστικό show.

oni said...

Το δικό σου σχόλιο περίμενα για να πεις ό,τι έπρεπε να ειπωθεί. Εγώ απλά έδωσα το νέο. Χεχε.

Πώς σου φάνηκε ο "χορός" της Cat και του Nigel; LOL!

Η Sabra ήταν αγαπημένη μου απ' τους 4 μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελα πάλι Schwimmer να το πάρει. Γιατί η Lacey έκανε μπαμ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο φακό πως είχε το "κάτι" μοναδικό. This is my sister Lacey and... she has fake hair right now! LOL!

oni said...

Επίσης χάρηκα πολύ που στα περισσότερα χορευτικά που άρεσαν οι κριτές ήταν η Sara!

dark tyler said...

I know! H Sara ήταν τελικά η προσωπική μου αγαπημένη, νομίζω, και γούσταρα πολύ που έπαιξε τόσο στο φινάλε. Και ήταν κι εκείνο το φοβερό paso doble με τον Jesus που επίσης μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Yay!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin