Thursday, May 29, 2008

Ηλίαση ή Εελίασεε


Κάθομαι μπροστά στο PC τα μάτια μου τσούζουν κ η φαλάκρα μου πάλλεται με ένα έντονο κόκκινο χρώμα και στους ρυθμούς της καρδιάς μου. Τάπα-τάπα, τάπα-τάπα θα μου φύγει το κλαπέτο, νομίζω θα εκραγεί για πρώτη φορά το κεφάλι μου να ξεχυθεί ετούτος ο χιουμόνγκους μπρέιν μου, το λέει και το Biggest Brain στο Facebook πόσο μεγάλο τον έχω (τον εγκέφαλο για τα άλλα δε διατίθεμαι να αποκαλύψω πληροφορίες).

Φταίνε άραγε οι νέες γνώσεις που εγκλωβίστηκαν στην κουρούπα μου; Το ήξερες εσύ πως τα πρόβατα στα αρχαία ελληνικά βέλαζαν βη, βη (όχι τη Μαστραλέξη);; Μάλιστα, διότι η βουκολική πηγή το λέει πεντακάθαρα πως το β ετότενες εδιαβαζούτανο ωσάν "μπ" πως λέμε Μπάμπης ο φλου και το η σαν δύο έψιλον στη σειρά, αυτό που κάνουν οι δημοσιογράφοι όταν κομπιάζουν. Η Ζ. μου πε πως αυτή ήταν η Ερασμιακή διάλεκτος, αλλά εγώ Εράσμους δεν έχω πάει (όχι δηλαδή αν έκανα -πότε- θα τέλειωνα τη σχολή;;;). Και θα πω ΟΧΙ στην απλοποίηση της νέας Ελληνικής, πόσο άλλο μπαστάρδεμα;

Όλες αυτές οι ασυναρτησίες οφείλονται στο πρώτο μπάνιο/κάψιμο, ωραιότατη παραλία το Σάνι, να την προτιμάτε έπαθα απανωτά νταμπλας απ' όσα αντίκριζα. Μα τι στο καλό κανείς δε δούλευε/διάβαζε σήμερα; Και πόσο φιτ έχουν γίνει πια όλοι;; Εγώ Κύριος Καβούρης νο.2 έγινα μόνο αλλά δικό μου μπέργκερ-τζόιντ σαν κι αυτόν απ' τον Μπομπ Σφουγgayράκη Τετραγωνοπαντελόνη (υπάρχει;;;) εν έχω. Ακόμη.

Υπάρχουν φαλακροί με διεθνή καριέρα; Αν το παίζω Καπουτσίνος μοναχός; Η Ε. το λέει ΚαπουΚίνος. Θα 'ναι αυτοί που μονάζουν στο Πεκίνο. International! Ή Εβραίος θα μου πήγαινε που βάζουν αυτό το καπελάκι ακριβώς εκεί. Τα ποστίς είν' τρε μπανάλ και μοιάζουν fake. Η Θεία θέλει να με στείλει πάλι στη κομπογιανίτισσα γιατρό που "βγάζει μαλλιά" (απ' το τσεπάκι της και τα κολλάει με UHU?). Ουί ουί καημός που με βρήκε.

Υ.Γ. Πληρώνω όσο όσο να μου κάνετε τη διπλωματική. Δε θέλω να τη βλέπω...

6 comments:

Geo said...

Εμ γιατί νομίζεις πως τα πρόβατα "βελάζουν"; Λόγω του "βη-βη"...

Για αντιηλιακό ή καπελάκι δεν σε ενημέρωσε κανείς;

revqueer said...

Αχ κάηκες βρε? Ήταν ωραίο το μπανάκι τουλάχιστον? Λοιπόν, εγώ το θεωρώ εξαιρετική ιδέα ν'αλλαξοπιστήσουμε και να γίνουμε για ευνόητους λόγους Εβραίοι!

Άντε και καλό μας Χάνουκα (αν και αργεί ακόμη, απλά δε ξέρω άλλη εβραϊκή γιορτή)

Marvin said...

την Ερασμικη προφορα δεν την αποδεχονται ολοι να ξερεις :P:P


Και δεν εκανε ο Τελης Σαβαλας διεθνη καριερα; Και τωρα καραφλιαζει και ο Jude Law. Κι εγω επισης. Ασε τις εμφυτεψεις, παμε να τα κουρεψουμε γουλι

Cookie Basher said...

Αχ πήγες για μπάνιοοοο [και δε με πήρες μαζί κάθαρμα!]

Πίνε πολλά υγρά και καλύψου στην ενυδατική :Ρ

Strahd said...

Όλοι έχετε κάνει το πρώτο σας μπάνιο κι εγώ ακόμααα μπου χου χου χουουουου!!! Όσο για τα πρόβατα εγώ ανέκαθεν τα άκουγα να κάνουν μπεεε... :P

NEMESIS said...

Αχ αυτή η διπλωματική καλοκαιριάτικα...Αν βρεις κανέναν να στην κάνει τον στέλνεις και από εδω..Αγχωθηκα μόνο που το σκεύτηκα!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin