Sunday, June 22, 2008

So You Think You Can Dance s04e08+09


Susie & Marquis - Salsa

Γρήγορο πέρασμα γιατί έχω διάβασμα και ο Tyler θα κάνει καλύτερη δουλειά είμαι σίγουρος. Αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο Dance της σεζόν που πραγματικά απόλαυσα. Βγήκαν στη σκηνή κάτι μουφοTudors υπό τον ήχο των The Veronicas και επάξια κατέληξαν στο bottom 3 την επόμενη μιας και δεν είχε κάτι το εκπληκτικό η χορογραφία. Συμπαθητικό ζευγάρι όμως.

Μετά το αργεντίνικο τανγκό (που όπως μάθαμε ύστερα είναι απλά πιο τσουλέ απ' το απλό τανγκό) ήταν εκπληκτικό. Η "πουλήσανε-τα-χτήματα-για-να-με-φέρουνε-εδώ" Chelsey Hightower και ο Χονολουλέζος Matt Calamari(-Calamura?) σάρωσαν τη σκηνή, αυτή ψιλοξενέρωτη, ο άλλος πραγματικά το σκούπιζε με το πόδι του γύρω-γύρω.

Οι Will και Jennifer είναι θεοβαρετοί ως άτομα κ η χορογραφία τους ήταν οικτρή, ήταν το είδος του hip-hop που δε μ' αρέσει. Αυτός μπορεί να 'ναι τέλειος χορευτής αλλά μιας και είναι και διαγωνισμός δημοτικότητας, όσο και να "work your tail off" τίποτα δε θα καταφέρεις. Αρκετά τον προωθούνε ΦΤΑΝΕΙ.

Το foxtrot δε βοήθησε πολύ στο κέφι μου αλλά τουλάχιστον τα λελέκια του σόου έδειχναν χαρούμενα.

Ο Gev (ξυρίστηκε για το σύγχρονο!) και η Courtney χόρεψαν το κοψοφλεβίστικο Lost της Anouk και το μισό ήταν να κυλιούνται στα πατώματα ή να καβαλιούνται. Πολύ καλό όμως.

Φοβήθηκα με τον Tyce DiOrio που θα χορογραφούσε τους αγαπημένους πλέον Katee & Joshua και πραγματικά τους έβαλε να κάνουν ό,τι κίνηση υπάρχει σε κάθε μιούζικαλ του Broadway μέσα σ' ένα λεπτό και ο Nigel χόρευε μετά από χαρά γιατί ανέβηκαν τα νούμερα (it's entertainment!). Αλλά ήταν εκπληκτικοί!

Ακολούθησε salsa για Susie (τη ντύσανε γαλοπούλα) και Marquis, αυτή έκλαιγε επειδή την είπανε street dancer και όχι salsa dancer όπως θεωρεί τον εαυτό της και ο Marquis κουνιόταν όντως υπέρ του δέοντος, νόμιζα θα έλιωνε επί σκηνής. Βασικά μια χαρά ευχάριστη ήταν η χορογραφία και το τραγούδι, αλλά δεν τα έκαναν και φοβερά, μέχρι και γω το κατάλαβα πως δυσκολεύονταν.

Ο Twitch (φοράει γυαλιά χωρίς τζάμι;;; Έλεος!) και το όνομα σιδηρόδρομος Kherrington γίνονται κι αυτοί σιγά σιγά αγαπημένοι, απλά δε με ξετρελαίνουν αυτά που χορεύουν. Celine Dion, ψυχοπονιάρικο στόρι, αεράτο φόρεμα και... Twitch. Ταιριαστότατα.

Και τέλος ήρθε ένα Krump που είναι χορός στυλ είμαι πρωτόγονος ούγκα-μπούγκα, με αφρικανικά στοιχεία (;;) παρακλάδι hip-hop. Και καλά η Comfort τέτοια χορεύει μια χαρά τα πήγε αλλά ο Chris πρέπει να τον δείτε το πρόσωπό του μου μοιάζει τρομακτικά gay που δε μπορούσα να τον βλέπω να χορεύει έτσι.


Top 18 - Group Dance: Hip-Hop

Ομαδική χορογραφία από Shane Sparks gansta' style και έφυγε το ζευγάρι salsa - προφανώς να συνεχίσει η Susie (που είναι και δασκάλα!!!;;;) το street dancing.




2 comments:

dark tyler said...

Έλα ρε, σου άρεσε η Salsa; Εγώ τα είχα πάρει με την slut! Μα δε μπορεί να χορέψει ούτε τον δικό της χορό;! Τι τη φέρανε τότε; :D

Kαι τι συμβαίνει με τους περσινούς χορογράφους/σταρ που φέτος κάνουν τα ομαδικά νούμερα; Είναι too good for the show ξαφνικά; :P

chaos_onion said...

Ε κλασσικά ρε σεις, πάντα βάζουν και κάποιους με σκοπό να τους φιώξουνε νωρίς. Σιγά που άξιζε η Susie! :P

Το Αργεντίνικο ήταν άψογο, Da Silva θεός!

Γενικά έχουν καλούς χορογράφους, μέχρι και ο Generaux πάει καλά φέτος (έχει και sob story @ home). Μόνο τον Dan Karaty να διώξουν, ο τύπος έχει μείνει στην εποχή των NSync.

Γεια τους χορευτές ακόμα δεν έχω αποκτήσει favorites. Ο Kanemura (απ'το αργεντίνικο) μ'αρέσει που'ναι λίγο παράξενος, και ο Twitch είναι καλούλης. Η Kourtni μ'άρεσε πολύ στις auditions (αυτή που φέρνει στην Uma) αλλά με απογοήτευσε στα live.

Ουφ, πρώτη φορά αφήνω comment σε blog Pου δε το'χς διαβάσει απ'την αρχή ως το τέλος αλλά μ'άρεσε το θέμα και δε κρατήθηκα (όχι δεν είμαι χορευτής, ούτε το κεφάλι πάνω κάτω δε κουνάω - απλά SYTYCD(US) fan) :P

Άντε να βγει και το καινούριο live!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin