Saturday, October 13, 2007

Exhausted gym freak

Τις τελευταίες μέρες, ο μόνος που με παίρνει είναι ο ύπνος. Όχι πως είχα μεγαλύτερη επιτυχία παλιότερα, αλλά τουλάχιστον ήταν δική μου επιλογή. Με το που γυρνάω σπίτι χασμουριέμαι και γλαρώνω. Που σημαίνει πως πλέον υπόκειμαι έναν καθημερινό βιασμό, και ο Μορφέας δεν είναι καθόλου όμορφος, τουλάχιστον όπως τον παρουσίαζε ο Neil Gaiman.

Ξέρω τι φταίει φυσικά. Το ότι ξεκίνησα και πάλι (μετά από 3 χρόνια) γυμναστήριο. Διότι το πατσόκοιλο πρέπει να πέσει και το βυζί να κατέβει ένα νούμερο και να ανέβει πιο ψηλά γιατί σε λίγο θα σκουπίζει το πάτωμα. Έτσι ξέθαψα τα 2 παντελόνια φόρμας που είχα αγοράσει τότε, "το πάλαι-ποτές" που λέει και η Άντζελα, πήρα την πετσετούλα μου, πήρα και τη Μαντώ τηλέφωνο και πήγαμε να γραφτούμε.

Θα μπορούσα να έχω πάει και στο νέο ριάλιτι του MEGA, Fat March: 400 χιλιόμετρα με τα πόδια, άλλωστε ευκαιρία να δω την Πάργα που τόσα μου λένε γι' αυτήν (στην Πράγα έχω πάει για 7 ώρες ως ενδιάμεση στάση περιμένοντας να πετάξω για Στοκχόλμη, είχα πάει και σε φούρνο να πάρω κάτι σε γλυκό και κατέληξα να τρώω κάτι ανάμεσα σε μπουγάτσα και τυρόπιτα με μαρμελάδα και τυρί κρέμα... Τι Πράγα, τι Πάργα!). Είναι και η εκκίνηση εκεί, μια χαρά. Γιατί δεν το κόβω να άντεχα και τα 400... Βέβαια υπολείπομαι μερικά κιλά από τα θωρηκτά και δε θα έπαιρνα και τίποτα στο τέλος. Τι να το κάνω; Ενώ στο γυμναστήριο, έχω πάλι τις επιλογές μου.

Ο γυμναστής την πρώτη μέρα ήταν τόσο γλυκός. Μας έβγαλε πρόγραμμα προσαρμογής (ήταν 28 χρονών) και ούτε σ' αυτό ανταποκριθήκαμε (ήταν λεπτός). Χθες ξύπνησα και το αριστερό μου βυζί είχε πιαστεί. Δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου να βάλω τη ζακέτα το πρωί που είχε κρύο. Ούτε να ζητοκραυγάξω για την ανεξήγητη επιτυχία μου στο μάθημα της Οδοποιίας που είχα ξεγραμμένο. (Μιλάμε είχα γράψει χάλια).

Ευτυχώς που έρχεται και η Μαντώ μαζί γιατί εγώ ούτε να κοιτάξω τους άλλους στα μάτια δε μπορώ. Τόση ταπεινοφροσύνη. Έχω άτομο να μιλάω, να περνάω καλά και να κοροϊδεύω όταν κλέβει στα σετ και με μαγικό τρόπο οι επαναλήψεις απ' το 6 φτάνουνε στο 15. Κι αυτή έχει μια άλλη Μαρία Ιωαννίδου να της κάνει "και χαπ και χοπ και χου και α".

Όταν θα γίνω σφίχτερμαν και σωστό μπιλντέρι μπορεί να μη σας μιλάω πια. Να το ξέρετε. Δε φταίτε εσείς. Εγώ θα φταίω. Δε θα θέλω να σας φέρνω σε δύσκολη θέση. Με συγχωρείτε. Πάω να φάω το υγιεινό μου πρωινό με γάλα και κορν φλέικς και να ετοιμαστώ και πάλι. Ελπίζω η μαμά μου να μου φέρει εκείνη την πελώρια γαρδούμπα το μεσημέρι.

14 comments:

Anonymous said...

loipon!ola etsi opos ta les!tha ginoume super kormares kai meta den tha milame se poli kosmo!!!ena omos exo na po!DEN klevo sta set....an eimai grigori k den boreis na me ftaseis,den ftaio darling!!!ase tora pou tha pame tha ginetai tis mourlis savvatiatika k makari na nai o antonis se sxesi me to allo oufo!!!pao na etoimasto,k simera tha ta kano arga na mi komplareis...xexe
kai me to ena me to dio,xop,xap k ta sxetika se afino tom!!!!!!!!!!!!!arkea paralhrisa pali!
filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ΠΡΕΖΑ TV said...

Ειχα σκεφτει και εγω παλιοτερα να αρχισω γυμναστηριο...αλλα μετα καταλαβα πως εκει πανε μονο οι γυμνασμενοι...
Τελος παντων...Καλη συνεχεια!!!

Anonymous said...

Θα ξεκινήσω γυμναστήριο.
Μου λείπει ύπνος.

Anonymous said...

συμβουλή προς ναυτιλομένους: ο μόνος τρόπος για να σου φύγει το πιάσιμο από τα βάρη είναι να ξαναπάς για γυμναστική. αν το αφήσεις θα πονάς για καμιά βδομάδα μέχρι το σώμα σου να ξεπεράσει το αρχικό σοκ της καταπόνησης! αλήθεια λέω!

oni said...

mando, ήμασταν τυχεροί σήμερα! Τι καλός που είναιιιι!

πρέζα TV, ευχαριστούμε! Ναι πάνε μόνο οι γυμνασμένοι αλλά μπορούμε να πάμε και μεις! Τα πρωινά έχει κυρίως παππούδια οπότε δε νοιώθω άβολα!

mafioza, είναι αποδεδειγμένο πως θα σου φύγει η αυπνία με τη μέθοδο "πάω γυμναστήριο, κάνω ντουζ και ξεραίνομαι". Είναι ή αυτό, ή το "έχω τριπλή εξεταστική και διαβάζω ως τα ξημερώματα". Προτιμότερο το πρώτο. Είναι και υγιεινό!

ethan, το χω πάθει όταν πρωτοξεκίνησα οπότε ισχύει! Τότε δε μπορούσα να κουνηθώ καθόλου. Τώρα βέβαια πήγαμε 3 μέρες συνεχόμενες. Αύριο διάλειμμα, πάλι τη Δευτέρα, που θα μας βάλει και ασκήσεις δικεφάλους-τρικεφάλους. Ολέ!

Cookie Basher said...

lol!!

Άντε και καλό ξεκίνημα!
Τελευταία φορά που γράφτηκα, ήταν τα πιο γρήγορα-άσκοπα ξοδεμένα 50 ευρώ, αφού πήγα μόνο τη φορά που γράφτηκα χεχ
Φταίει η κακή επιρροή. Ξεκινούσαμε για γυμναστήριο και τελικά πηγαίναμε για καφέ..τί να πεις.

Κι ο Πρέζας έχει δίκιο

nikisot said...

kai egw 3ekinhsa
pou den ekana pote!
alla einai poly wraia!
exw brei programmata pou mou aresoun !
kai to na phgaineis me parea einai shmantiko!
monh mou de 8a pataga...
kalh arxh kai na to krathseis( to lew na to akouw kai egw!!)

Neverlandean said...

Είναι η γνωστή Μαντώ ποπ σταρ των 90's;

oni said...

cookie basher, thanks! Είναι να γίνει η σωστή αρχή! Μετά εγώ παίρνω φόρα! Μέχρι να πεταχτεί και ο 6ος κοιλιακός από το μελλοντικό six pack δε σταματώ! ΛΟΛ!

moodygirl, είδες; Το καλύτερό μου είναι όταν αλλάζει το πρόγραμμα, οι ασκήσεις, τα σετ, οι επαναλήψεις και νοιώθω πως προχωράω!! Καλή μας αρχή!

neverlandean, όχι είναι η Μαντώ Μαυρογένους, αν και την πρώτη μέρα ήρθε με κοτσίδα απ' τη μια μεριά, μόνο η στάμνα της έλειπε για να την πεις Μπήλιω.

ShoppingTherapy said...

μη ξεχνάς τις πρωτείνες σου και πρωινό κατά προτίμηση ένα ωμό αβγό :D

Wrong Guy said...

να πεις στη Μαντώ να κάνει πολλές ασκήσεις στήθους,γιατί στη Γιουροβίζιον την είδα λίγο πεσμένη

oni said...

stella, ιουκ το ωμό αυγό! Θα βγάλω σαλμονέλα! Αλλά! Θα το κάνω, γιατί πρέπει να είμαι σωστός αθλούμενος.

Λάθος Άντρα, ακόμη το διαβάζω και κλαίω απ' τα γέλια. Έχει να φάει δούλεμα η Μαντώ το απόγευμα...

sikia said...

Καλέ τι να το κάνεις το γυμναστήριο, και έτσι μια χαρά σούπερ hot είσαι!!!! Φιλάκια!

Anonymous said...

popopo!exo ginei thema sizitisis pali!!!!loipon tom!afou epitiximena kleisame tin proti week sto gym prepei na to giortasoume!!!!kai kaname k kainouries askhseis!!!
gia na lyso omos kapoies apories,
1.den eimai i mando tis eurovision ennoeitai!ypoleipomai poli se hlikia....
2.den eimai i mavrogenous!protimo aftin,epanastatria gar,alla k pali den m kollaei!tzamba kotsida ekana???
tom tom,tora min pas avrio kai gineis proxorimenos k den ftano!
wait for me plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filakia ston personal trainer mou!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin