Saturday, October 20, 2007

oni revelations: Οι έξτρα μέρες του μήνα

Ας αποτάξουμε το συνομωτικό ζυγό που μας δεσμεύει όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί ακριβώς ας επικεντρωθούμε, στο έτος, με τις ωραιοποιημένα στρογγυλοποιημένες 360 ή 365 μέρες, ανάλογα την επιστήμη και την εφαρμογή.

Αν σκαλίσουμε όμως λίγο περισσότερο το ψήγμα αλήθειας αυτό, θα δούμε πως όχι μόνο κάποιοι μας γαλουχούν με λάθος πρότυπα, αλλά δε μας δίνουν καν τη δυνατότητα να σκεφτούμε! Λίγα μαθηματικά ακολουθούν:

Από το δημοτικό ακόμη μας έλεγαν πως ένας χρόνος έχει 12 μήνες, ο κάθε μήνας 4 εβδομάδες και κάθε βδομάδα πόσες μέρες έχει; 7! (Επτά ή εφτά). Πόσες μέρες όμως έχει ένας μήνας; Τριάντα; Τριανταμία; Άντε και 28 το Φεβρουάριο. Και 29 αν είναι δίσεκτο το έτος όπως το 2008. 4 εβδομάδες από 7 μέρες όμως μας κάνουν... 28 μέρες! Ένας μήνας πόσες μέρες μας μάθαιναν πως έχει; ΣΟΚ; Η μέγιστη αποκάλυψη.

Πού βρέθηκαν οι έξτρα 2-3 μέρες κάθε μήνα; Μήπως είναι τότε που οι αρχέγονοι λαοί, πρωτόπλαστοι και μη, Ελ και Νεφελίμ, Χερουβείμ και Σεραφείμ και όλα τα λοιπά προγονικά υπερανθρωπόμορφα πλάσματα παίζουν το παιχνίδι της συγκάληψης και αποπλάνησης του γένους; Τότε που έρχονται στην επιφάνεια και... ζουν ανάμεσά μας; Όπου οι Ελοχίμ εφραίνονται και τρέχουν να ροκανίσουν το δέντρο της ζωής επί γης και να φέρουν το χάος; Και μετά το ολόγιομο φεγγάρι βάζει το τέλμα στα σχέδιά τους;

Είναι μήπως σύμπτωση που ξεπηδούν από την κούφια γη κατά την ημισέληνο; Απεσταλμένοι του Ισλάμ; Γιατί Δρούζα και Τατιάνα έκαναν όλως τυχαίως την ίδια εκπομπή για τη μουσουλμανική μαντίλα; Γιατί οι Γιαπωνέζοι έβλεπαν λαγούς στη Σελήνη να χτυπάνε ένα πελώριο γουδί; Είναι ίσως το σπίτι των επερχόμενων κατακτητών και συνάμα τρομακτικά όμοιων με εμάς εξωγήινων; Προβάλλεται στο διάστημα η επικείμενη νέα σκλαβιά του έθνους παριστάμενη με το χτύπημα του γουδιού; Ο καιρός γαρ εγγής.

5 comments:

Marvin said...

Βρε τι προβληματισμοι κι αυτοι Σαββατιατικα; Παλι με Λιακοπουλο ξενυχτησες χτες;

kanataki said...

θα απαντήσεις να τελειώνουμε ή θα μείνουμε με την απορία???????


υγ κι εχω πιει και τ αντερά μου!

oni said...

marvin the martian, νομίζω πως είσαι ΕΝΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ!

tsaperdona, δεν κάνει να πίνεις. Έτσι οι οχτροί θα ανιχνεύσουν τον ευαίσθητο οργανισμό σου και θα πάρουν τη μορφή σου. Invasion of the body-snatchers!

Υ.Γ. Μη ξενυχτάτε με Λιακόπουλο, κάνει κακό.

Υ.Γ.2 Πάντως εγώ τώρα το έμαθα πως 1 μήνας δεν έχει 4 εβδομάδες... Γελάστε, γελάστε!

nikisot said...

Ο καιρός γαρ εγγής.
m esteiles

oni said...

Χριστέ μου! Το έγραψα λάθος! Είμαι ανορθόγραφος;;; :( Με "υ" γράφεται τελικά! "Ο καιρός γαρ εγγύς"

Μ' έστειλα και μένα λοιπόν! Τ_Τ

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin