Tuesday, September 18, 2007

Δύσκολοι αποχαιρετισμοί, η αξιοπρέπειά μου

Ας ξεκινήσω μ' ένα ποίημα (έχω έφεση):

Γιουρούσι στο φουρούσι και αχνιστή η Μέρκελ κρεμώμενη από το σαχνισίτοέρκερ (μια λέξη δίστονη και πολλές συλλαβές).

Και ναι, είναι άγνωστες και σε μένα λέξεις που θα έπρεπε τάχα μου να ξέρω σύμφωνα με τη συντρόφισσα-μέντορα & τροφώ σημειώσεων Ιωάννα. Το φουρούσι είναι ένα κουρμπωτό (από το κούρμπα) γλυπτοειδές που στηρίζει τασαχνισιάταέρκερ. Μάλλον. Όρκο δεν παίρνω. Παίρνω όμως έναν ύπνο σήμερα, ανετότατα. Κρίμα που αύριο δίνω μάθημα. Πάλι καλά που δεν είναι Οικοδομική ΙΙ γιατί εκεί ετούτα τα ακαταλαβίστικα θα ήταν αναγκαίες γνώσεις. Ξανά τάχαμ (και τα χαλάσαμ, καταλαβαίνετε). Ετούτα τα δεύτερα τα 4 λέξεις σε 1 που δεν ξέρεις καν πώς χωρίζονται, είναι κατά την oniκη διάλεκτο μπαλκονάτα εξογκώματα. Σα να βγαλε σπυρί το κτίριο, αλλά ωραίο σπυρί, με στυλ παραδοσιακό και αρχιτεκτονική τσαχπινιά. Ή σα τα μπαλκόνια της Ντόλλυ Πάρτον. Όχι σαν τα δικά μου σπυριά που έβγαλα από το βοθράλωμα Νουτέλας, μα ούτε και βυζιά γιατί αντιθέτως με κάποιους άλλους που γίνονται και εξώφυλλα τα δικά μου είναι κάμποσα νούμερα μικρότερα.

Το ότι το χω χαμένο είναι γεγονός. Εδώ να φανταστείτε ζήλευα κρεβατωμένο άνθρωπο που έρεψε. Του ζήτησα τα μυστικά της δίαιτας. Με λίγα λόγια είναι "ξαπλώνεις και δεν κάνεις τίποτα και τρως λίγο". Καλά τα πήγαινε μέχρι το τρως λίγο. Περαστικά στο υπό ανάρρωση Μπιαφράκι (να τρως!!!)! Που του έσπασα και μια συσκευή που φουσκώνει ένα αερόστρωμα. Ανείπωτη ντροπή. Συγγνώμη! Η αρτσουμπαλιά μου τα φταίει όλα. Πάω να διαβάσω πάλι. Στην προσπάθεια θα μείνω, αφού σε λίγο θα χει και Νιπ και Τακ. Το τσάτρα πάτρα μου ταιριάζει εμένα.

Αν καθίσω κι άλλο στο PC ίσως κολλήσω πάλι στο Facebook και στείλω ό,τι σε λουλουδικό και τζαμπέ-δώρο έχει. Ανοίγει (κι άλλη) παρένθεση. Σε τούτο το σάιτ με προφίλ, που δεν είναι μάι σπέις και χάι 5 (δηλαδή βλακεία) αλλά σάιτ με επίπεδο, βάζεις μαλακίτσες παντού και πρήζεις τους φίλους σου! Μιλάμε για τρελό κόλλημα. Πιέζω τους δικούς μου να γίνουν βρυκόλακες και ζόμπι και με φτύνουν! Και γω πως θα γίνω παντοδύναμος; Να μπείτε και σεις Facebook αλλά να μ' αφήσετε μετά να σας δαγκώσω για να πάρω πόντους. Αλλιώς μη σώσετε και μπείτε! Έχει πολύ φάση πάντως. Φάση είναι, θα περάσει. Κλείνει παρένθεση.

Και άσχετο, αλλά για να συνδέσω και τον τίτλο:

Ιου θα μου λείψεις τρελά! Βέβαια θα ρθεις πάλι σε 1 μήνα αλλά εγώ τώρα με ποιον θα αγχώνομαι συλλογικά και θα φτάνω σε κατάσταση αμόκ, με ποιον θα κουτσομπολεύω για ώρες χωρίς να βαριέμαι και να το παίρνω χαμπάρι πως το ακουστικό έχει κολλήσει στ' αυτί και ποιος θα με δουλεύει που είμαι τραγικός; (ΟΚ, νομίζω πως για το τελευταίο καλύπτομαι, όλοι οι άλλοι με κράζουνε επίσης). Πρέπει να βάλουμε αμφότεροι Skype να το λιώσουμε! Καλό ταξίδι!

Προξενεύω την Ιου στους Λονδρέζους (αν και θέλει Γάλλο - σε έδωσα στην ψύχρα!): Είναι πολύ γλυκιά, έχει πολύ πλάκα, είναι μελαχρινή (μεγάλο + αυτό!) και μέγα φλωράκι. Ωπ! Αυτό δεν έπρεπε να το πω μάλλον! Είναι η κούραση. Καταλαβαίνεις, μ' έχει καταβάλει. Πάω να την πέσω πάνω στα Μέταλλα. Όλοι αύριο "ωμμμ" και περισυλλογή να τα περάσω!

Υ.Γ. Και όχι η Μέρκελ δεν κολλάει πουθενά! (Λες και τα άλλα είχαν λογική...)
Υ.Γ.2 Η υπερβολική δόση ευθυμίας (πράγμα σπάνιο για μένα) οφείλεται στο σημερινό ξετίναγμα του μηνιαίου προϋπολογισμού σε ηλεκτρονικά και βιβλία (περισσότερα γι' αυτά σε λίγες μέρες). Ελπίζω να μου βγει σε καλό.

5 comments:

Wrong Guy said...

Μα έλεος με αυτά τα ποτά,και τους καφέδες και τα ζόμπι στο Φέιςμπουκ!

Και μένα όλοι μου στέλνουν,αλλά εγώ δε δέχομαι τίποτα!

Για σπάσιμο!

Neverlandean said...

Χριστέ μου παραληρείς! Μάλλον φταίει το βοθράλωμα Νουτέλας λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!

Marvin said...

καλε τι επαθες, εισαι καλα? δε μας εχεις συνηθισει!

Κι εμενα με εκνευριζουν τα ποτα, τα τσιμπηματα κα ιοι σφαλιαρες! Αι σιχτιρ!

Ποια ειναι η Ιου που μας στελνεις πακετο? Μην την προξενεψεις με Λονδρεζο-ειναι βρομιαρηδες!

oni said...

wrong guy, να χαίρεσε που δε μ' έχεις στους φίλους σου λοιπόν γιατί τα ποτά και τα invites για ό,τι μπορείς να φανταστείς πάνε σύννεφο! Έχω λυσσάξει!

neverlandean, φταίει το ότι χθες μια στη σχολή μου είπε: "Άντε ρε, μια χαρά, έχεις μπει στην τελική ευθεία." Εγώ γιατί δεν το βλέπω; Γιατί νομίζω πως δε θα τελειώσω ποτέ;

Marvin, και μένα με εκπλήσσω! Αλλά τουλάχιστον αυτές τις μέρες έχω καλή διάθεση. Σπάνιο! Η Ιου είναι μια φίλη-συμφοιτήτρια. Φυσικά και δε θα τη δώσω σε Άγγλο, είναι βαρετοί, ξενέρωτοι, κρύοι, βλάχοι, άσχημοι και βρωμιάρηδες. (όλα τα καλά λόγια είπα) Να μου την προσέχετε εκεί στα ξένα!

ShoppingTherapy said...

you're back ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin