Sunday, September 23, 2007

Αποκάλυψη για το γάμο της χρονιάς

Ήμουν και γω στο πιο γκλάμορους γεγονός της φετινής χρονιάς. Οι Wrong-Guy και MoodyGirl ήλθαν εις γάμου κοινωνία. Φυσικά για μία τέτοια χλιδάτη και υπέρλαμπρη τελετή δε θα μπορούσαν να λείπουν τα κους-κους. Η δεξίωση έγινε στο κλαμπ της Εκάλης και εδώ σε πρώτη αποκλειστικότητα παρουσιάζω πώς το ζεύγος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τη φαντασμαγορική του "εντράνς".



Βεβαίως υπεύθυνος για το δώρο της δεξίωσης ήταν ο κουμπάρος Neverlandean, του οποίου το εκλεπτυσμένο γούστο γνωρίζαμε όλοι οι φίλοι, καθώς φαινόταν και από τις μουσικές του επιλογές. Ως σωστός κουβαρντάς, πλήρωσε για ολόκληρο το πακέτο με τις σκάλες (σύμβολο της αγάπης των νεονύμφων), τις περιστρεφόμενες τούρτες (και δερβίσιδες που ο Ethan έβλεπε σα ξερολούκουμα και ζαλιζόταν), τα χρυσά παγόνια που έφτυναν νερό και ξεπρόβαλλαν πίσω από τα φωτισμένα συντριβάνια, όπου έβρεχαν τα μαλλιά τους αλανιάρες αλαβάστρινες Ναϊάδες με στρετς ζεβρέ κολάν και μαστίγια. Το δώρο που τους πήγα ήταν μια ολομέταξη, δίμετρη μποχάρα, φρεσκοκέντητη εκ του Ιράν, όπου εγώ ο ίδιος ταξίδεψα για να επιβλέψω την εργασία του χαλιού και να μετρήσω τους κόμπους. Μη με λένε και τσιφούτη.

Να μας ζήσουν και καλούς απογόνους!

Υ.Γ. Τα κακαρίσματα κατά την είσοδο του ζεύγους στο χώρο της δεξίωσης ουδόλως προέρχονταν από εμένα και την tsaperdona. Για να μη παρεξηγούμαστε.

6 comments:

Wrong Guy said...

Είδες τελικά,το ίδιο γεγονός πως μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά ο καθένας.Μερικοί ας πούμε θα λέγαν κιτς το γάμο μας.Αν είναι δυνατόν.

υγ.τα χρυσά παγόνια ήταν το καλύτερο!

nikisot said...

oxi emena mou aresan oi skales ths agaphs!
oni , egw kai o ANTRAS mou exoume kapoia ais8htikh:P

kanataki said...

θα με τρελάνετε!
υγ θες να μου πεις ότι όντως υπάρχει γάμος??
υγ αν θες τον κάνουμε τον κορμό
υγ και μετά σκαρφαλώνουμε κιόλας!

kanataki said...

και δέος,μη σου πω!
υγ καλέ κατορθώνει να αρθρώσει?

Erisadesu said...

oni-kun ο γάμος ήταν απλά τέλειος!!!!

Anonymous said...

εγώ πάντως βρήκα το concept της δεξίωσης μίνιμαλ, λιτό και διακριτικό. επίσης ξέχασες να αναφέρεις το υπέρκομψο επίχρυσο λιοντάρι πραγματικού μεγέθους, δώρο μου στα παιδιά για να κοσμεί το σαλόνι στο καινούριο τους νοικοκυριό

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin