Thursday, September 27, 2007

Loveholic2



Have you ever become breathless because of love?

Ρωτάει η μικρή Κορεάτισσα που μένει από οξυγόνο στην αρχή. Και ναι μεν το ξεκίνημα είναι εντυπωσιακό, μετά εμφανίζεται όμως η τραγουδίστρια που μπέρδεψε τις γιορτές, τα Χριστούγεννα, το Τριώδιο, τα μπούτια της με τα λαμπιόνια της επί Υποφέρω-εποχής Βανδή κι ήρθε κι έλαμψε όλο το μαλλί. Ανά διαστήματα. Αναμεταξύ τους ό,τι πιο "φάνκυ" σε γραφικό το πέταξε στο κλιπ και γυρνάμε πίσω στην ασθενή. Ετούτη είχε πρόβλημα με την αναπνοή και δως της να παίρνει οξυγόνο, τώρα γιατί φοράει την ποδιά ολάκερη και έχει δεμένα και τα πέλματα της σαν και μένα που γυρνάω τον αστράγαλο μια φορά το μήνα, δεν ξέρω. Αντί να φοράει τη μάσκα οξυγόνου, χαιδεύει κάτι ορούς, που μέσα έχουν διάφορα, πώς χώρεσαν εκεί μέσα ένας Θεός ξέρει. Αν πάθει τίποτα αυτή θα φταίει. Δώστου κι ένα δάκρυ κύλησε, μάλλον δεν αντέχει τόση αγάπη, καλή μαλάκω κι αυτή, να το δείτε κι εγώ έτσι θα καταντήσω. Η δική μου φορεσιά όμως θα έχει και ωραιότατα μακριά άσπρα μανικάκια που θα δένουν πίσω απ' την πλατούλα. (Άργησε η τραγουδίστρια να επανεμφανιστεί και ήταν για καλό μάλλον).

Το όλο κόνσεπτ του κλιπ ήταν στα πλαίσια του ασιατικού κινηματογράφου, που δε βγάζεις και πολύ άκρη, αλλά είναι καλογυρισμένες σουρεάλ ταινίες. Δεν ξέρω Κορεάτικα, αλλά μέσα στον ορυμαγδό αγνώστων λέξεων πιάνω το "I'm loveholic" και "high, high on love" που είναι και το ζουμί. Το τραγούδι δεν παύει να μου αρέσει και να έχει ανεβαστική μουσική. Πειράζει; (όχι, δεν πειράζει, γιατί ο Φλωρινιώτης είναι και πολύ μεγάλη φίρμα και της Βέντη της αρέσει το σεξ. Εμένα τα ιαπωνοκορεάτικα.)


4 comments:

Anubis said...

oreo tragoudaki indeed.
lol @ "γυρνάω τον αστράγαλο μια φορά το μήνα", xexe tha sou parw epitelous to biblio tou kama tsouxtra na matheis na ta kaneis swsta afta pou toses wres sou analyw sto msn.
ante na kaneis ena mpanio me thalassotherapeia k afrismo (oxi twn psariwn, o allos) na syneltheis ligaki :-)
xx

Loucretia said...

Νομιζω οτι η τελευταια σκηνη οπου καταπινει το χαπι, ειναι και η καλυτερη. Δινει μηνυμα ελπιδας στους θεατες οτι μαλλον δεν προκειται ν' αντικρυσουν αλλο τετοιο ανοσιουργημα :-ΡΡΡ

gsus said...

check out the polysics, giapwnezakia pop punk pou kukloforhsan kai sthn ameriki, olo to styl japan, mathhtrioules, koula xoreytika, new wave futuristics klp.
touthdw den maresei polu, polu dytikos hxos

nikisot said...

emena mou kanei kati se xatzhgiannh sto 8hlyko ths koreas!:p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin