Saturday, April 05, 2008

Thought? : Persona 3

O T.L. μελετάει αργά τη νύχτα. Μόνο τότε έχει χρόνο. Το πρωί δεν έχει σχολή, πάει ακόμη σχολείο. Είναι έξυπνος όσο κι αν δεν του φαίνεται και προσπαθεί να το παίξει γοητευτικός και θαρραλέος. Το παλεύει τουλάχιστον. Στα διαλείμματα, οι γνωριμίες που έχει κάνει πολλές. Κάνει ό,τι μπορεί για να συνδυάσει τη διασκέδαση, μόνος ή με φίλους, με τις υποχρεώσεις. Όσο πιο δυνατή μία σχέση του, τόσο αυξάνονται και οι υποχρεώσεις. Ξεκλέβει μια Κυριακή το μήνα για να παίξει το αγαπημένο του online RPG. Στον κυβερνοχώρο κάνει παρέα με τη Μ. Σκέφτεται πως θα ήθελε κάποτε να βρεθούνε και από κοντά. Την Παρασκευή μια κοπέλα του ζήτησε να πάνε σινεμά μα αυτός προτίμησε να βγει μ' ένα φίλο του για φαγητό. Έχουν γίνει τόσοι πολλοί που δεν τους προλαβαίνει. Και έχει να κερδίσει κάτι απ' όλους.

Όταν γυρνάει πίσω στον κοιτώνα όπου μένει μαζί με άλλους σαν κι αυτόν, είναι τόσο κουρασμένος που θέλει απλά να κοιμηθεί. Όμως πρέπει να συνεχίσει. Θέτει στόχους, προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του και είναι φορές που αναρωτιέται γιατί παιδεύεται τόσο για ένα μέλλον μάλλον αβέβαιο.


Ο Τ.L. κάθε βράδυ στρέφει ένα "πιστόλι" στον κρόταφό του και τραβάει αγχωμένος τη σκανδάλη. "Αυτοκτονεί". Ξανά και ξανά. Είναι τότε που η κρυφή του δύναμη έρχεται στην επιφάνεια, ο πραγματικός του εαυτός, και μπορεί να νικήσει τα τέρατα που τον στοιχειώνουν.

Το Persona 3 δεν έγινε η ζωή μου. Πολύ φοβάμαι πως η ζωή μου γίνεται σαν το Persona 3. Και η σκοτεινή εκείνη ώρα, η κρυμμένη ανάμεσα σε όνειρα και εφιάλτες, ζωή και θάνατο, πρωί και βράδυ, ακόμη να φανεί...

The mask I wear is one (?)

11 comments:

Cookie Basher said...

I am so getting this.

Cookie Basher said...

And on another note, try stop thinking that much and maybe start acting a bit more
:**

xipasmenos said...

Μην σκέφτεσαι τόσο, δεν αξίζει. Μερικές φορές άφηνε την ζωή να κυλάει.
Καταλαβαίνω τι γράφεις όσο δε μπορείς να φανταστείς.

nikisot said...

m loves tl..

comingThrough said...

poli endiaferon paixnidi!

kanataki said...

εγώ που δεν θεωρώ τον εαυτό μου εκτός πραγματικότητας δεν καταλαβα τίποτα

υγ που από μόνο του επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είμαι εκτός πραγματικότητας...

Nikos said...

εγώ θα ήθελα να βγάζουν ένα άλλο παιχνίδι, που να μπορείς να κάνεις σεξ για να κερδίσεις! αλλά είναι φλώροι δεν κάνουν τέτοια..

sikia said...

onouli θα σε δείρω στο ποπούλη!
Άσε το περσόνα, και έλα να κάνουμε κολασμένο σεξ!

revqueer said...

Μετά το συκιά έλα κι από μένα για round two.

Spidder said...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όλοι έχουμε νοιώσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας την ανάγκη να πυροβολίσουμε το κεφάλι μας με άσφαιρα για να βγεί ένα ζωντανό πέος καβάλα σε ένα άρμα* και να πετάξει φωτιές σε ένα τύπο με μαυρά φτερά, φούστα και μεγάλο σπαθί.

*http://www.seaslugteam.com/caps/persona3/p3mara.jpg

Photographer@Athens said...

και ας μην ξεχναμε οτι αν δεν φαμε τα shadows θα υποφέρουν όλοι απο απάθεια!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin