Monday, December 31, 2007

07 -> 08

Χάρηκα (τη διασκέδαση που μου χάριζαν οι απανωτές καταλήψεις). Ανησύχησα (για το πότε θα πάρω επιτέλους πτυχίο). Ξεχάστηκα (παίζοντας Wii). Θαύμασα (ταινίες, εκθέσεις και εκδηλώσεις). Δούλεψα (ελάχιστα αλλά το ευχαριστήθηκα). Δεν έκανα διακοπές (για άλλη μια χρονιά). Έκλαψα (πρώτα από φόβο και έπειτα από ανείπωτη ευτυχία). Τρόμαξα. Γνώρισα πολλούς, καινούριους, ξεχωριστούς ανθρώπους. Και σήμερα κάποιος μου είπε πως το ότι με συνάντησε στο δρόμο είναι ίσως το καλύτερο δώρο για τη σημερινή μέρα (και έμεινα να τον κοιτάζω με γουρλωμένα μάτια).

Ίσως τα καλά ανάμεσα στα τόσα άσχημα πράγματα φέτος προμηνύουν ένα ευτυχισμένο 2008.

Ελπίζω όλοι σας και όσοι αγαπάτε να γεμίσετε χαμόγελα, όχι απαραιτήτως φανερά, αλλά και κρυμμένα βαθειά στις καρδιές σας, που θα σας κάνουν να χαίρεστε κάθε μέρα του καινούριου χρόνου σα μια μοναδική εμπειρία στη ζωή σας. Καλά να περάσετε απόψε και καλό 2008!

6 comments:

nikisot said...

kalh xronia
eisai poly 3exwristos
kai eyxomai na einai to 2008 sou gemato me empeiries kai nea pragmata
xxx

revqueer said...

Happy New Year Oni!!

Loucretia said...

Hey, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ με τις καλυτερες εμπειριες! ;-))

Neverlandean said...

Έλεος, στο "ξεχωριστούς" με έβαλε να νομίσει ο κόσμος ότι έχω ειδικές ανάγκες!!! Μια εσύ, μια ο Wrong θα με καταστρέψετε.

Καλή χρονιά Paul-a. :P

Stelios F. said...

Το κλασσικό New Year's Resolution, όπου κοιτάμε το έτος που πέρασε και θέτουμε στόχους και ελπίδες για το νέο. Εγώ μπορώ να πω πως πέρασα μια επισοδιακή πρωτοχρονιά. Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που λένε, ότι δηλαδή όπως πέρασες την πρώτη μέρα του έτους θα περάσεις και το υπόλοιπο έτος. Είδωμεν!

Wrong Guy said...

opos leme Paul-a Abdul???

ase pou xeris me poia einai pantremenos o bettany?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin