Sunday, December 23, 2007

Thought #80: seductiveness

9 χρόνια πιο εύκολα τα ακούς. Άλλωστε σ' αυτά εμπιστεύτηκες τα πρώτα σου μυστικά και τον πρώτο σου έρωτα. Φοράς παρωπίδες, κλείνεις τ' αυτιά σου στους θορύβους των υπολοίπων και ανοίγεις το στόμα. Τρέφεσαι με ψέματα-ξυράφια που 9 ολόκληρα χρόνια δεν κατάφεραν να τα αμβλύνουν και το στομάχι σου πονάει σε κάθε σου κίνηση. Θα φτύνεις αίμα θεωρώντας το χολή για άλλους, δε θα καταλαβαίνεις τίποτα, μέχρι ένας τρίτος να σου ανοίξει τα μάτια και να σου δείξει πως ξερνάς τα εντόσθιά σου τόσο καιρό, από σιχαμάρα που έδειξες αφοσίωση σε όσους δεν άξιζαν, που έπνιξες με αγάπη τερατόμορφες έκπτωτες βασίλισσες από θρόνους γεμάτους καρφιά και υπηκόους που δεν αντιστάθηκαν στα θέλγητρά τους . Και εύχεσαι πλέον να κρατάνε στην Κόλαση θέσεις αντάξιες της ασυδοσίας τους.

Στην κάμαρά τους γίνονται αχόρταγες πλανεύτρες πουτάνες αναρτημένες σε κοθόρνους με σκοινιά που συγκρατούνε φιλοδωρήματα της τέχνης τους. Της σαγήνης που αηδιάζει και εξαφανίζει και ραγίζει καρδιές "αδελφικές". Το μόνο πραγματικό συναίσθημα που σου αφήνουν όταν απομακρύνονται πια είναι να τις λυπάσαι. Ευχαριστείς για όσα σου έδωσαν, συνειδητοποιείς πως σου πήρανε πολλά περισσότερα και εύχεσαι να βρουν κάποτε τον πραγματικό έρωτα και όχι ό,τι τους πλασάρεται από μεγαλοαστικά ντιβάνια και μικρόψυχους ανθρώπους ή όσους υποτάσσει το υπνωτικό ανάμεσα στα σκέλια τους. Νοιώθεις τύψεις για όσους παραμέλησες και χαίρεσαι στ' αλήθεια για όσους στάθηκαν ικανότεροι των "ικανότατων". Η απόλυτη κάθαρση έρχεται όταν δε σκέφτεσαι πια όσους έφυγαν για πάντα και το μίσος σου για αλλοπρόσαλλους φυγάδες καταλαγιάζει. Και βάζεις την οριστική τελεία.

5 comments:

nikisot said...

dystyxws prepei na mpainei h teleia se kapoia atoma pou den a3izoun na einai sth zwh mas
life goes on either way
kratas ta kala, kai tous kalous pou exoun na sou dwsoun EPIPROS8ETH a3ia kai afhneis pisw tous brykolakes
pou sou pairnoun thn energeia
polla filia
ps ax ti kala pou eimaste

sikia said...

Merry Christmas onouli Μου γλυκέ και μη στεναχωριέσαι για τίποτε!

kanataki said...

Σε ποιόν δεν ευχήθηκα εγώ Χρόνια Πολλά και ευτυχσιμένα????


υγ έ????????

υγ και χαρούμενες σκέψεις?????

Anubis said...

καμιά φορά ο κροκόδειλος κρύβεται και παραφυλά μέσα στις λάσπες του.. το γεράκι όμως πάντα αγέροχο θα πετά και θα τον βλέπει από ψηλά.
oni ό,τι και αν σε πλήγωσε, εύχομαι να είσαι πάντα στη θέση του γερακιού.
καλές γιορτές (στους δικούς σας, ταπεινούς θεούς)

Neverlandean said...

Εγώ ξέρω ποιες είναι οι πουτάνες μουχαχα!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin