Friday, July 14, 2006

Γλιύκα γλιύκα...

Και ναι, μετά τη φιλοσοφημένη μου σκέψη με τον αριθμό 17, καιρός για λίγο trash-talk. Σήμερα το πρόγραμμα είχε επίσκεψη στη γιαγιά (με βλέψεις προς βοηθητικό παρά-χαρτζηλίκι αλλά τελικά με απολαβές ύψους 5 ευρώ για... να πάρω παγωτό!) για να δω και το υπόλοιπο σόι. Το σόι μου! Κατά τη μεσημεριανή σιέστα λοιπόν της υπόλοιπης οικογένειας, άνοιξα την τηλεόραση να θαυμάσω τα υπέρ του δέοντος σοβαρά θέματα της εκπομπής Super Star.

Ευτυχώς κατάφερα να διατηρήσω σώας τας φρένας μετά από τον καταιγισμό των ειδήσεων του είδους, που συμπεριελάμβαναν την - ξεχασμένη πλέον - δίδα Φραντζέσκα Μελά (σε παραπέμπω φίλε αναγνώστη στο Big Brother 2) να άδει το τραγούδι Gigolo (πάντα γκρηκ βέρζιον) της Παπαρίζου. Έφτασε όμως ο γλυκύτατος κύριος Τάσος Ρούσσος με την κριτική του πάνω στα ενδυματολογικά των διασήμων. "10 στην κυρία Φιλίνη και 7 στην κυρία Ζανή. Αχ κυρία Ζανή μου λάθος πεδιλάκι βάλατε!".

Ώσπου το είδα κι αυτό. Τη γλιυκύτατη ΚΥΡΙΑ (με τα ούλα κεφαλαία) Έφη Θώδη, γνωστή αοιδό μεγάλων επιτυχιών του - ορίτζιναλ - ελληνικού ρεπερτορίου (και εδώ ΔΕ γελάμε). Η κυρία Θώδη, με την απαράμιλλη ομορφιά, το ξασμένο και συνάμα ξανοιγμένο της μαλλί (δε θα σχολιάσω το γεγονός ότι είναι πιο φαλακρή από μένα γιατί εγώ είμαι και μόλις 23...), μία λέαινα μες τον καυτό Ιούλιο, φόρεσε το υπέροχο τζηνάκι της, τα τρικολόρε-φαρφάλε-μπαρίλλα νούμερο 3 - έχω βάλει την Άρτα και τα Γιάννενα- ίσια παντοφλέ ανοιχτά παπουτσάκια της και βάσταξε σθεναρά το Λουίς Βιττόν τσαντικό. Το ότι δεν ταίριαζαν μεταξύ τους ΟΥΤΕ αυτό θα το σχολιάσω. Αλλά τη μαύρη μπλουζίτσα με τη στάμπα ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ σε λαδόκολλα όπου στο τελείωμα είχε έναν κοτσαρισμένο καρώ κιτρινό-ασπρο φιόγκο να φαντάζει ο γύρος μπουκετάκι, ΓΙΑΤΙ τη βάλατε; "7 για την κυρία Θώδη" (!) Και πίσω οι σχολιαστές να αναρωτιούνται αν θα φύγει με το ντελίβερι...

Υ.Γ. Μακάρι να είχα φωτό απ' την εκπομπή να σας την έδειχνα. Απολαύστε την σε άλμπουμ με μεγάλες επιτυχίες!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin